Terapi

Familieterapi og -rådgivning


Hvorfor vælge Familieterapi?


Befinder I jer i en fastlåst situation omkring forældrerollen, jeres barn eller i familien generelt?


I samtalen har vi både fokus på det enkelte familiemedlem og på relationerne mellem jer som familie og jer som forældre.


Sammen ser vi på enten nye problematikker eller tilbagevendende udfordringer. 


Et familieterapeutisk forløb giver mulighed for, at I i familien samlet, kan få en dybere forståelse for hinanden - uanset om det er en af jer, der har en udfordring eller udfordringerne ligger mellem jer.


I familieterapien har alle familiemedlemmer, børn som voksne, mulighed for at få sagt det de har brug for og mulighed for at blive lyttet til.

Det vil altid være vi voksne, der har ansvaret for samtalen!

Individuel terapi

Hvis du har brug for at tale med en professionel om en opvækst med ensomhed, svigt, sorg, tab, traumer, overgreb etc.


Forstå dine mønstre og bryd dem til fordel for dine relationer - til dig selv, din partner, dine børn, søskende, forældre eller venner.


Ved at arbejde med dit eget selvbillede, kan du finde accept og ro i dig selv.


Parterapi og par-tjek


Parterapi

I parforholdet oplever vi gode og dårlige tider. Vi ønsker alle at have det godt med vores livspartner, for det giver ro og overskud til at klare hverdagens gøremål og udfordringer. Vi har brug for at mærke, at vi er elsket og værdsat for dem, vi er - med hele pakken.

Par-tjek

For jer, der ønsker at styrke jeres forhold, mens i stadig elsker hinanden og er motiveret for at samarbejde og styrke jeres relation.

Skilte og sammenbragte familier

Skilte familier

Familieterapi er også for jer, der står i en skilsmisse  og skal have forældreskabet til at fungere efterfølgende.


Måske lever uenigheder og mønstre fra ægteskabet fortsat mellem jer, og spænder ben for at fokusere på noget af det vigtigste, nemlig at skulle samarbejde om børnene, så alle kommer bedst muligt gennem den svære periode.


Sammenbragte familier

Det kan skabe udfordringer at få dine, mine og måske endda vores børn samlet i én familie. 


En sammenbragt familie er på mange måder forskellig fra det, man almindeligvis forstår ved en traditionel kernefamilie med far, mor og børn.


I samtalenhos mig, har alle familiemedlemmer, børn som voksne, mulighed for at få sagt det de har brug for og mulighed for at blive lyttet til.

Det vil altid være vi voksne, der har ansvaret for samtalen!