Parterapi

Parterapi

Er det svært at få parforholdet til at fungere midt i en stresset hverdag med børn, arbejde, og andre gøremål - her er i ikke de eneste.


Forældrerollen kan skabe konflikter og uenighed. De forskellig værdisæt og opvækstvilkår vi hverisær kommer fra, bliver tydelige og specielt når vi føler os presset og magtesløse kan uenigheder og den dårlige stemning opstå.


Mange par kæmper med oplevelsen af at de har svært ved at kommunikere og løse konflikter.


Oplever i det samme konfliktmønster gentage sig igen og igen og selv om i snakker om det, føler i ikke i kommer videre. Måske I mærker mønstret med skiftevis at være i angreb og forsvar og kan ikke selv finde vejen tilbage.


Nogle mærker, at de midt i familielivet føler sig ensom, misforstået eller ikke prioriteret/set af deres partner og de har derfor svært at snakke med hinanden om, hvordan man reelt føler inderst inde.


Andre oplever livskriser der påvirke parforholdet og familielivet. En fyringsrunde, tab af en forældre, depression, sygdom, misbrug, utroskab eller tvivlen på i stadig elsker hinanden nok.


I et par-terapeutisk forløb arbejder vi med, at etablere et trygt rum mellem jer. Så I kan få talt om de frustrationer, I har i forhold til hinanden og få fortalt om nogle af de ønsker I hver især har for jeres forhold.

Jeg hjælper og støtter jer til at få fortalt det der ellers kan være svært at sige til hinanden.


En par-session vil være af 90 minutters varighed.